Bónuszprogram

Bónuszprogram

A rendszerkövetési bónusz bevezetésével az volt a célunk, hogy a Clementine saját megoldásainak – ClemSTAT, ClemCRM, CLEMRISK, ClemVoice, ClemTEXT - hűséges felhasználóit értékes szolgáltatásokkal és kedvezményekkel jutalmazhassuk.
Ügyfeleinket az évente fizetett rendszerkövetési díj mértéke alapján kategóriákba soroljuk, melyek a következők: arany – gyémánt - platina.
A különböző kategóriák különböző mértékű szakmai konzultációs bónusz lehetőséget és tanfolyami kedvezményeket tartalmaznak, melyet a megvásárolt éves rendszerkövetés lejártáig használhatnak fel, akár már a szoftvervásárlás évében is.
Az adott rendszerkövetési periódus végén a bónuszok elévülnek, a fel nem használt kedvezmények a következő időszakra nem vihetők át.

Az igénybe vehető kedvezmények típusai:

  1. Tanfolyami bónusz összeg
    Az a nettó összeg, ami a Clementine által szervezett tanfolyamokra és rendezvényekre fordítható.
  2. Bónusz összegen felüli tanfolyam kedvezmény
    Az a további kedvezmény szint, ami a bónusz összegen felüli tanfolyami- vagy rendezvényen való részvétel esetén jár a kiemelt ügyfél-kategóriába tartozó vásárlónak.
  3. Szakmai konzultációs bónusz
    A Clementine a szakmai konzultációs bónusz értékének megfelelő szakértői konzultációs napot biztosít. A konzultáció legkisebb lehívható egysége fél nap.

A három féle kedvezmény egymással nem vonható össze, de ha Partnerünk több, időben is elváló rendszerkövetésű Clem-megoldással rendelkezik, az azok után járó kedvezmények beszámíthatóak ugyanarra a tanfolyamra (vagy rendezvényre, konzultációra).

Az alábbi táblázat részletesen tartalmazza az egyes kategóriákra vonatkozó kedvezményszinteket.

Kiemelt ügyfél szintÉves (nettó) rendszerkövetési díj*Tanfolyami bónusz összegBónusz összegen felüli tanfolyam kedvezménySzakmai konzultációs bónusz
Arany500e Ft - 1M Ft100 000 Ft20%1 nap / 195 000 Ft
Platina1M Ft - 4M Ft300 000 Ft35%3 nap / 585 000 Ft
Gyémánt4M Ft felett500 000 Ft50%5 nap / 975 000 Ft

*Éves rendszerkövetési díj: Az a nettó díj, amit az ügyfél a Clem-megoldások rendszerkövetéséért fizet.

Amennyiben Ön már alkalmazza valamelyik megoldásunkat, de – alacsonyabb rendszerkövetési díj okán – a bónusz-kedvezményeket nem tudja igénybe venni, rendezvényeinkre ebben az esetben is regisztrálhat a kedvezményes (partneri) díj mellett.

Amennyiben Ön valamely felsőoktatási intézmény dolgozója vagy hallgatója, úgy jelentős kedvezmények mellett vehet részt tanfolyamainkon, illetve – az esemény jellegétől függően – rendezvényeinkre kedvezményes regisztrációs díj mellett jelentkezhet.

Ezen kedvezményekről az alábbi elérhetőségen kérhet bővebb tájékoztatást, megjelölve azt a tanfolyamot (rendezvényt) melyen részt kívánna venni: oktatas@clementine.hu

Az elmúlt években egyre több Partnerünknek tudtuk nyújtani a fenti kedvezményeket. Reméljük, hamarosan Önt is úgy köszönthetjük mint a Bónuszprogramban résztvevő ügyfelünket!