Adatbányászati tanfolyamok

Adatbányászati tanfolyamaink az IBM SPSS Modeler használatára épülnek, annak haladó szintű ismeretét nyújtják a jelentkezők számára. Elemző kollégáink kimagasló elméleti és nap mint nap használt gyakorlati tudása biztosítja a képzések magas színvonalát és hétköznapi hasznosíthatóságát iparágtól függetlenül.

Egyaránt várjuk üzleti, magán, kutatási és oktatási felhasználókat is kezdő, haladó és professzionális szintű kurzusainkon, iparágtól függetlenül.

Kezdő, az SPSS Modelerről csekély ismerettel rendelkező elemzők számára a kurzus nagyszerű alkalom a világ vezető adatbányász szoftverével történő megismerkedéshez. A Clementine szakértői által tartott tanfolyamon Ön megismeri az SPSS Modelerrel történő adatelemzés előnyeit és képes lesz egyszerűbb feladatok végrehajtására is.

A tanfolyam az IBM SPSS Modeler szoftver használatával kapcsolatosan csekély ismerettel rendelkezők számára mutatja meg, hogy az adatok elemzéshez történő előkészítésének módszertanát, valamint demonstrálja a minőségi adatállománnyal végzett munka hatékonyságát, eredményességét

A tanfolyam az IBM SPSS Modelert haladó szinten használó elemzők vagy informatikusok számára nyújt információt a nyílt forráskodú R programozási környezet és az IBM SPSS Modeler együttműködési lehetőségeiről, script-ek futtatásáról.

A tanfolyam egyszerre hivatott informatikusoknak, elemzőknek megtanítani az SPSS Modeler automatizálási lehetőségeivel együtt járó előnyöket, valamint a Python programnyelv használatának módszertanát az SPSS Modelerben.

A tanfolyamon a résztvevők a korábbi ügyfél-, ügylet- és viselkedési adatok alapján prediktív eljárásokkal különböző viselkedési modelleket alkotni képes szoftver működését sajátíthatják el mind elméleti, mind gyakorlati síkon.

A kifejezetten elemzők számára összeállított tematikájú tanfolyam keretén belül a Clementine szakértői megtanítják az SPSS Modeler tanuló algoritmusainak működését, ill. azok használatát bizonyos üzleti kihívások megválaszolásában.

A Clementine Bevezetés az SPSS Modelerbe című tanfolyam ismeretanyagának elsajátításával rendelkező elemzők számára a kurzus nagyszerű alkalom a világ vezető adatbányász szoftverének mélyebb megismerésére. A Clementine szakértői által tartott tanfolyamon Ön megismeri az SPSS Modelerrel történő adatvizualizáció előnyeit és képes lesz egyszerűbb feladatok végrehajtására is.

A Clementine Bevezetés az SPSS Modelerbe című tanfolyam ismeretanyagának elsajátításával rendelkező elemzők számára a kurzus nagyszerű alkalom a világ vezető adatbányász szoftverének mélyebb megismerésére. A Clementine szakértői által tartott tanfolyamon Ön megismeri az SPSS Modelerrel történő klaszterezés előnyeit és képes lesz egyszerűbb feladatok végrehajtására is.