Statisztikai tanfolyamok

Statisztikai tanfolyamaink az IBM SPSS Statistics használatára épülnek, annak haladó szintű ismeretét nyújtják a jelentkezők számára. Elemző kollégáink kimagasló elméleti és nap mint nap használt gyakorlati tudása biztosítja a képzések magas színvonalát és hétköznapi hasznosíthatóságát iparágtól függetlenül.

Egyaránt örömmel fogadunk jelentkezőket az üzleti, magán vagy akadémiai szférából is! Kurzusaink között a kezdő, haladó és professzionális szintű felhasználók egyaránt megtalálhatják a nekik legjobban megfelelőt.

Azok számára, akik még csak ismerkednek a statisztikával és a Statistics-szel, ám rendelkeznek alapvető irodai informatikai jártassággal, javasoljuk a bevezető kurzus elvégzését, amely megbízható és szilárd alapot nyújt az önálló munkavégzéshez és a további tanfolyamokon megszerezhető magasabb szintű ismeretanyag elsajátításához is.

Gyakorlott elemzőknek, a munkájuk során a Statistics-et már magabiztosan kezelő jelentkezőknek ajánljuk haladó kurzusainkat, amelyek tematikáját a mindennapos használat alapján állítottuk össze, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az üzleti kihívások hatékony kezelésében és megoldásában.

Amennyiben egyik képzés sem felel meg az Ön vagy kollégái érdeklődésének, keressen minket elérhetőségeinken, és kellő jelentkező esetén egyedi tanrendben, egyedi tematikájú oktatást szervezünk önnek akár a munkahelyén is.

Kezdő, az SPSS Statistics-ről csekély ismerettel rendelkező elemzők számára a kurzus nagyszerű alkalom a világ vezető statisztikai szoftverével történő megismerkedéshez. A Clementine szakértői által tartott tanfolyamon Ön megismeri az SPSS Statistics-szel történő munkavégzés előnyeit és képes lesz egyszerűbb feladatok végrehajtására is.

A Clementine tanfolyama a középhaladó szintű IBM SPSS Statistics felhasználók számára a szoftver és annak komponensei által kínált klasszifikációs eljárások módszertanát oktatja.

A Clementine tanfolyamán a résztvevők az SPSS Statistics szoftverrel történő hatékony adatkezelés technikáját sajátíthatják el. A kurzus célja a nagyobb adattömegekkel végzendő repetitív-jellegű munkafolyamatok meggyorsítása, a program-, valamint az előállított eredmények magabiztos kezelése.

A tanfolyam az IBM SPSS Statistics szoftvert alapszinten jól ismerő elemzők számára nyújt további gyakorlati ismereteket a termék által kínált grafikai megoldásokról, ill. annak statisztikai eszköztáráról.

A tanfolyam az SPSS Statistics által kínált automatizálási funkciók hatékony alkalmazását tanítja meg a jó alapszintű ismeretekkel rendelkező elemzők számára. A résztvevők megismerkednek többek között a szintaktika üzemmód haladó szintű használatával, SPSS Statistics makrók készítésével, az egyszerűbb adatleválogatásokkal, standard riportokkal, elemzések automatizált futtatásával.

A Clementine tanfolyama a középhaladó szintű IBM SPSS Statistics felhasználók számára a szoftver és annak komponensei által kínált korrelációs eljárások módszertanát oktatja.